let’s stay in touch

Boek meteen, plan een afspraak of stuur een bericht.

Boek nu

Ik wil mij opgeven voor

8 + 12 =

testimonials

Ik ging van angst naar een gevoel van vrijheid en mogelijkheden

Bedankt Marleen voor wie je bent en wat je voor mij doet! Je bent open en een goede luisteraar. Je hebt enorm veel suggesties en weet structuur te brengen in mijn chaotische creatieve hoofd boordevol ideeën.

Dankzij jou durf ik de laatste stappen te zetten, van “honderdduizend” ideeën naar ideeën die haalbaar zijn, meer gekanaliseerd.

Ik ging van angst naar een gevoel van vrijheid en mogelijkheden. Nog niet alle angst is weg, maar er is wel een totaal nieuw positief gevoel bijgekomen! Dit is nooit gelukt zonder de aanmoediging van jou.

Dankjewel!!!

Herman Wolters

“You can’t read the label when you’re inside the bottle”

Ik hou van deze vrouw, puur en onbaatzuchtig, zachtaardig in haar kracht. Een wakkere vrouw die vanuit haar hart durft te spreken. Mijn mooie zus die zichzelf durft te laten zien en mij keer op keer inspireert hetzelfde te doen.

Marleen is een nieuwe vrouwelijke leider die durft te gaan waar het nodig is. Ze luistert, neemt alles in zich op en schiet de bal in het doel wanneer je het minst verwacht.

Op haar eigen authentieke manier neemt ze je mee op reis in jezelf. Zet oude verhalen in een nieuw daglicht. Geeft praktische handen en voeten aan dromen zodat ze tot leven kunnen komen.

Bedankt voor wie je bent ❤️ je begeleiding en wijsheid en het schijnen van je licht.

Jessica Leijgraaff