let’s stay in touch

Marleen @ Eva Jinek

Na de uitzending bij Jinek kreeg ik honderden berichten

meer media

Hoe ik bij Eva Jinek aan tafel kwam

Hoe ik bij Eva Jinek aan tafel kwam

Het was voor het eerst in mijn leven dat iets zo vanzelf ging en ik niets deed. Zo vaak wanneer mensen over de flow van het leven hebben of over de Law of Attraction (LOA) wordt er gezegd: doe niets, laat alles los en laat het gebeuren. Er is geen beter voorbeeld in mijn leven waar dit gebeurde dan hoe ik bij Eva Jinek aan tafel kwam.

Lees meer
Zoek je een spreker, podcast-gast, iemand voor een media-optreden?

Of iemand die iets kan betekenen op je event? Inmiddels heb ik een aardige trackrecord aan ervaring in de media, in podcasts en op super diverse events. 

Mijn stijl is dat ik als mijzelf kom. Ook de tijd en ruimte wil om mijn verhaal te vertellen. Ik wil niemand anders dan mijzelf en ik geloof dat dat ook mijn kracht is. Wel pas ik mijn boodschap en verhaal aan het publiek. Daar stem ik over af. Ik heb geen slides. Ik heb alleen een mega fijne en lieve introductie nodig, dat maakt het gemakkelijk voor mij, en voor de rest is praten altijd mijn werk geweest – so no problem. 

Van Eva Jinek tot super toffe spiritueel events of je business, je mag me altijd vragen. Kans is wel dat ik vaak in het buitenland/Portugal zit dus wil je me LIVE in Nederland hebben dan zitten daar reiskosten aan verbonden. 

nog meer media

VOLGT SNEL

Podcast Succesvol met psychedelica, June

Marleen Weener sprak al een jaar geleden met Volkskrant over D66

D66-leden eisen opheldering over het grensoverschrijdend gedrag binnen de partij. Aan tafel Floor Bremer en oud-D66-lid Marleen Weener

EVA JINEK, RTL

Schaduwwerk, ayahuasca and #metoo

In deze aflevering praat ik met Marleen Weener. Marleen woont in Portugal waar ze schrijft over spiritualiteit, liefde, living your real life, leiderschap en #metoo. Ze organiseert ook retraites voor plantenmedicijnen in Portugal. In deze podcastaflevering praten we over haar verhaal in de politiek, en praten we over schaduwwerk en plantengeneeskunde.

TRANSFORM PODCAST

‘Bij Kaag voelde ik veel afstand en weinig compassie’

D66-partijleider Sigrid Kaag heeft donderdag de kou niet uit de lucht gehaald met haar verklaring over de MeToo-affaire binnen de partij. Dat zeiden oud-D66-medewerker Marleen Weener en communicatiedeskundige Jan-Willem Wits in Dit is de dag.

NPO RADIO 1, Dit is de dag

De loonkloof: deze vrouwen kregen aanmerkelijk minder salaris dan hun mannelijke collega

De een kwam erachter doordat haar bedrijf onderzoek deed naar de loonkloof tussen man en vrouw, de ander werd getipt door de wethouder voor wie ze werkte. Wat doe je als je minder verdient dan je mannelijke collega, terwijl je hetzelfde werk doet? Vijf vrouwen vertellen hun verhaal.

VOLKSKRANT

D66 verzwijgt grensoverschrijdend gedrag door prominent partijlid

De D66-partijtop houdt al een jaar lang de conclusies uit een vertrouwelijk rapport achter waarin staat dat een invloedrijk partijlid zich schuldig heeft gemaakt aan ‘grensoverschrijdende gedragingen’. Dat blijkt uit documenten die in handen zijn van de Volkskrant.

VOLKSKRANT, Natalie Righton en Avinash Bhikhie

Hoe een idealist teleurgesteld de politiek de rug toe keerde

Zoals Marleen Weener. Ooit trok zij ambitieus en vol idealen naar Rotterdam. Ze had net haar studie Politicologie en Internationale Betrekkingen afgerond en wilde nu in de praktijk aan de slag. Natuurlijk in Rotterdam, want als jongeren ergens ruim baan krijgen, dan is het hier.

ALGEMEEN DAGBLAD

Marleen Weener doet boekje open over grensoverschrijdend gedrag bij D66

Het is al enige tijd onrustig rondom D66 en partijleider Sigrid Kaag ligt onder vuur. De bedrijfscultuur binnen de partij verdient niet de schoonheidsprijs, zagen we gisteren bij de talkshow Jinek. Voormalig D66-lid Marleen Weener deed na vier jaar een boekje open en vertelde aan tafel haar ervaring met grensoverschrijdend gedrag bij D66.

METRO

Goedemorgen. Het is nu echt crisis voor Kaag

We gaan dit proberen droog te houden, als een vrouw die tegen haar zin door Frans van Drimmelen in haar eigen kantoor wordt opgesloten. Maar van binnen soppen we. Want de penetrante geur van het angstzweet van apparatsjiks hangt in de lucht en dat is #woestaantrekkelijk.

GEEN STIJL

Marleen Weener vertelt openhartig over machtsmisbruik in de politiek

Marleen Weener is coach, politicoloog en maker van de podcast politieke adem. In deze aflevering vertelt Marleen openhartig waarom ze de politiek heeft verlaten en waarom het onlangs verschenen rapport van D66 over seksueel misbruik haar boos maakt. 

PODCAST HET WOORD IS NU AAN ONS

Politieke Adem Podcast

Een jaar lang interviewde ik een aantal politici en wetenschappers over het persoonlijke karakter van politiek. Deze aflevering met Nilüfer Gündogan is verreweg de meest beluisterde podcast, maar je kunt alle andere afleveringen ook terugluisteren via je favoriete podcast-app.

POLITIEKE ADEM PODCAST