Mijn verhaal

Jezelf zijn. Dat is een van de grootste worsteling die ik had. Heel lang hield ik een groot gedeelte van mijn belevingswereld voor vrienden en familie verborgen. Ik ben altijd een zoeker geweest. En ik heb gezocht. En gezocht, maar altijd alleen. Nooit deelde ik mijn zoektocht. Die vooral spiritueel was en is. 

Tot op het punt waarop ik brak. Ik barste in huilen uit bij een vriendin en heb het vanaf dat moment met meer en meer mensen gedeeld. Met het besef dat ik mijn spirituele ‘gaven’ wil inzetten. Hoe en wat, dat wist ik onbewust wel, maar bewust nog niet. 

Deze reis om te ontdekken wie ik ben, hoe ik je kan helpen, mijn kennis, de boeken die ik lees – zodat jij weet wat je wel en niet wilt lezen – wat ik wil en gewoon het alledaagse leven. Dat deel ik met je. Om je te inspireren hetzelfde te gaan doen, want wie je wil nou anders zijn dan (écht) jezelf?

Volg mijn reis

Mijn reis is te volgen via Petje.af. Dat is een platvorm waar ik mijn reis deel. Een gedeelte is gratis content en gedeelte is betaald. Voor niets gaat de zon op 😉 

Voor een prijs van een cappuccino (in Amsterdam) kan je mij volgen en deel ik alles. Klik hier om mij te volgen op Petje.af. 

Een gedeelte is ook gratis toegankelijk voor iedereen via Spotify & Itunes.