Zo vertelde Marleen me bijvoorbeeld: als je denkt is dit het nou? Dan is het antwoord nee! 

De coaching sessies hebben me geholpen om beter te focussen op wat belangrijk is, duidelijkere doelen te stellen en daar naar toe te werken. Ik ben er achter gekomen wie mijn ideale klanten zijn en hoe ik die kan bereiken. Dankzij de coaching ben ik me met meer vertrouwen gaan focussen op consumenten, is mijn money mindset verbeterd en ben ik met meer overtuiging en geloof in mijn bedrijf aan de slag gegaan. Marleen is vriendelijk maar durft je ook een beetje te duwen zodat er echt stappen worden gezet. Als je het even niet helemaal weet of een duwtje in de rug kan gebruiken zou ik dit zeker aanraden!

Sarah Linda Forrer

 Je wordt door Marleen vooral aangezet om je eigen keuzes te maken en daar naar te handelen over na te denken. In geval van vragen/twijfels/onzekerheden biedt ze de juiste ondersteuning en ze is erg behulpzaam. De voorbereiding op de bijeenkomsten is goed voor elkaar en onderwerpen worden vooraf met je gedeeld. Er is zeker voldoende ruimte voor je eigen inbreng.

Terugdenkend aan wat het me heeft opgeleverd kan ik iedereen aanraden om samen te werken met Marleen. Bewustwording is wat mij betreft de beste omschrijving van mijn ervaringen. Marleen is een prettig mens, met veel ervaring en deskundigheid.

 

Bram Piersma

Wat ik van Marleen onder andere heb geleerd is dat het volgen van je gevoel ontzettend belangrijk is en dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Ik betrapte mezelf erop dat ik, onder andere door de omgeving waarin ik ben opgegroeid, toch nog best wel snel dingen gek vind. Dit liep uiteen van “huren is weggegooid geld, je moet zo snel mogelijk sparen voor een huis” en “Je gaat toch niet zomaar in het buitenland wonen.” Terwijl, als het goed voelt om iets te doen, waarom zou je het dan niet doen? Zo vertelde Marleen me bijvoorbeeld: als je denkt is dit het nou? Dan is het antwoord nee! Het dichtbij jezelf blijven en het volgen van je gevoel vormde een rode draad is onze sessies, en daar voelde ik me goed bij.

 

Rosa

Lieve Marleen, ik vroeg je hulp omdat ik vastliep in het opzetten van mijn eigen praktijk. Na een korte uitleg van mij waarom ik je hulp had ingeroepen, zette je mij door het stellen van de vragen zelf aan het denken over de antwoorden. Je gaf me alle tijd die ik hiervoor nodig had en ik voelde totaal geen druk. Als ik er niet uitkwam, hielp je me door je persoonlijke benadering om tot een antwoord te komen. Je hebt een inlevingsvermogen, straalt rust uit en ik voelde me volkomen veilig. Je gaf me echt het gevoel dat het allemaal om mij ging! Je sloot de sessie af door mij een mooie meditatiesessie te geven. Dit leverde mooie nieuwe inzichten op!

 

Dorine van Dongen

Marleen heeft mij succesvol geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van mijn missie en doelstellingen. Ze daagde me uit, geen saaie sessies, daar heb ik echt van genoten!
Malou Brandtjes

Lieve Marleen, in een aantal online sessies heb je mij begeleid om mijn prioriteiten en focus terug te krijgen. Nauwkeurig, duidelijk, eenvoudig. Je voelt goed aan wat ik wil, hoe ik keuzes kan maken en een goede balans kan vinden. Je bent erg behulpzaam als je de wereld wilt veranderen. Je begrijpt me als een jonge dertiger. Online coaching werkt erg goed.

 

- Henrieke Esselink

Ik heb een aantal online sessies met Marleen gehad. Samen zijn we tot de kern van het probleem doorgedrongen. Heel gaaf! Dat komt vooral door de positieve, actieve en energieke manier waarop Marleen te werk gaat. Je weet de antwoorden op veel vragen al, maar ik had haar nodig om je ze te laten inzien.

Nienke Jolien Jorden

Lieve Marleen, je zette mij aan het denken door heel geduldig te zijn en de juiste vragen te stellen. Je stimuleerde me om duidelijke doelen voor mezelf op te stellen en hier ook een tijdschema aan te koppelen, zodat ik daar zelfstandig aan kan werken. Ik ben veel sterker geworden na de sessies en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen dan voorheen!

 

- Zoë Frijlink

Lieve Marleen, wij hebben ruim 1,5 jaar samengewerkt. Je hebt mij zoveel inzichten gegeven. Dankzij jou heb ik het inzicht gekregen dat mijn passie ergens anders lag dan wat ik in eerste instantie dacht. Door de gesprekken die ik met je had, maakte ik keuzes in lijn met mijn verlangens. Je hebt mij ontzettend geholpen in mijn eerste stappen als ondernemer. Je bent een goede coach, omdat je de juiste vragen stelt en je bent een mooi voorbeeld van practice what you preach. Daarnaast vind je openheid over je eigen leven ontzettend mooi. Ik voel me altijd heel gemakkelijk bij je en kan alles in alle eerlijkheid vertellen.

Gamze Ergun

Ik hou van deze vrouw, puur en onbaatzuchtig, zachtaardig in haar kracht. Een wakkere vrouw die vanuit haar hart durft te spreken. Mijn mooie zus die zichzelf durft te laten zien en mij keer op keer inspireert hetzelfde te doen.

Marleen is een nieuwe vrouwelijke leider die durft te gaan waar het nodig is. Ze luistert, neemt alles in zich op en schiet de bal in het doel wanneer je het minst verwacht.

Op haar eigen authentieke manier neemt ze je mee op reis in jezelf. Zet oude verhalen in een nieuw daglicht. Geeft praktische handen en voeten aan dromen zodat ze tot leven kunnen komen.

 

Bedankt voor wie je bent ❤️ je begeleiding en wijsheid en het schijnen van je licht.

 

JESSICA LEIJGRAAF

Marleen creëerde een heerlijke setting waar je volledig aan jezelf kunt werken, ik voelde me helemaal ontspannen en voor alles was gezorgd.Door haar ruime ervaring op het gebied van coaching beschikt ze over een breed scala aan methodes die ze inzet in haar coaching, en die kunnen worden ingezet naargelang de specifieke behoefte van elke persoon en situatie.

 

Haar ervaring in het werken met plantenmedicijnen is een echte bonus. Ze weet je te helpen dieper in jezelf te komen (ook als je dat nog nooit eerder hebt gedaan), en dit alles in een veilige omgeving. Ik raad het programma van Marleen echt aan!

 

Pim

Bedankt Marleen voor wie je bent en wat je voor mij doet!

 

Je bent open en een goede luisteraar. Je hebt enorm veel suggesties en weet structuur te brengen in mijn chaotische creatieve hoofd boordevol ideeën. Dankzij jou durf ik de laatste stappen te zetten, van "honderdduizend" ideeën naar ideeën die haalbaar zijn, meer gekanaliseerd.

 

Ik ging van angst naar een gevoel van vrijheid en mogelijkheden. Nog niet alle angst is weg, maar er is wel een totaal nieuw positief gevoel bijgekomen! Dit is nooit gelukt zonder de aanmoediging van jou. Dankjewel!!!

 

Herman Wolters

Na nog geen 5 minuten in ons intake gesprek voelde ik dat Marleen me op een héél diep niveau begreep, ze wist meteen mijn worstelingen bloot te leggen en op de delen in thema’s. Dit werden dan ook onze sessie’s, ik voel me tijdens elke seesie enorm gehoord, gezien en vooral erg veilig. Marleen weet heel goed hoeveel moed het vergt om bepaalde topics aan te kijken en heeft daar enorm veel respect voor. Na ik elke sessie voel ik me lichter en heb ik meer helderheid. Ik voel me krachtiger en meer geaard. Ik kijk oprecht uit naar onze sessies samen

Charlie Brouns